GLAS XL
INTERIEUR

Wilt u glas in uw woning of kantoor? Een glazen deur, scheidingswand van glas, keukenachterwand, spiegel of douchewand? U bedenkt het, GlasXL realiseert het!

Glazen deuren: Glas is een perfect materiaal voor een heldere binnendeur. De keuze voor de juiste kleur, afwerking en beslag maken een glazen deur bepalend voor het interieur.

Scheidingswanden: Met een glazen scheidingswand kunt u een ruimte scheiden of juist verbinden. Dankzij geluidswerend glas behoudt iedere ruimte zijn privacy, zonder het optische ruimtegevoel te verliezen.

Keuken achterwanden: Glas leent zich uitstekend als werkblad en achterwand in keukens. Het is mooi, hygiënisch en vooral erg praktisch. Het geharde glas is bestand tegen de hitte die ontstaat achter het kookgedeelte.

Douchewanden: Een glazen douchewand of douchecabine doen de ruimte groter lijken. Glas is functioneel en hygiënisch en bovendien lichtdoorlatend.

Spiegels: Spiegels worden veel toegepast in badkamers en toiletruimtes, maar ook in fitnessruimtes en modezaken. Het is bovendien een mooie manier om de ruimte groter te doen lijken.

Meubels: Glas is een verrassend materiaalsoort voor stijlvolle meubels. Van een glazen tafel tot een tv-meubel van glas. Door de combinatie met andere materialen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Trappen: Een glazen trap houdt de ruimte licht en ruimtelijk. De treden zijn samengesteld uit gelaagd glas en met de juiste opbouw en een correcte plaatsing minstens zo veilig als andere trappen.

Vloeren: Met een glazen vloer brengt u licht naar de onderliggende ruimte, zonder concessies op de veiligheid. De vloer is samengesteld uit gehard en gelaagd glas.

Ons Interieur Assortiment

Like Steel

Deuren en wanden met een stoere, robuuste uitstraling

Glass Inside

Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur

Market

Leverancier van  bouwbeslag en hang- en sluitwerk.

SMARTFOLIE

Uniek folie wat met een knop zichtbaar gemaakt wordt

Glas XL

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor al uw glaswensen is er een oplossing. In de showroom vindt u volop inspiratie en in de eigen fabriek wordt elk glas voor u op maat gemaakt.

Kom langs in onze showroom en kijk wat er mogelijk is met glas! U kunt bij ons de hele week terecht voor vrijblijvend advies, wij adviseren u graag.