GLAS XL
EXTERIEUR

Voor al het denkbare glas buiten kunt u bij ons terecht, zoals ramen, gevels, puien, serres en windschermen.

Ramen en Gevels: Het gebruik van glas geeft uw pand een bijzondere uitstraling. Gaat u voor eenvoudige raampartijen of kiest u voor een groter oppervlakte van glas? De mogelijkheden voor ramen en gevels zijn eindeloos.
Lees meer

Puien: Met een glazen pui heeft u een maximaal transparante entree. De pui valt door zijn transparantie nauwelijks op, maar zorgt wel voor een fraai accent.
Lees meer

Serres: Een glazen serre zorgt voor een zonnige verlenging van uw huiskamer. De serre wint snel aan terrein en geeft uw woning meer ruimte én meer zonlicht.
Lees meer

Balkons: Maak van uw balkon eenvoudig een beschutte plek met glazen balkonschermen. De schermen werken isolerend en laten u afgeschermd van het weer genieten van het uitzicht.
Lees meer

Windschermen: Met een glazen windscherm is die hinderlijke wind op het terras voorgoed verleden tijd. Dankzij het glas kunt u bovendien nog steeds van vrij uitzicht genieten.
Lees meer

Inspiratie

Vraag direct een offerte aan, en maak gebruik van onze uitgebreide service.

Glas XL

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor al uw glaswensen is er een oplossing. In de showroom vindt u volop inspiratie en in de eigen fabriek wordt elk glas voor u op maat gemaakt.

Kom langs in onze showroom en kijk wat er mogelijk is met glas! U kunt bij ons de hele week terecht voor vrijblijvend advies, wij adviseren u graag.