GLAZEN WINDSCHERMEN

Zit u ook zo graag buiten, maar heeft u dan zo’n last van die Hollandse wind? Een glazen windscherm op uw terras biedt uitkomst!

Met een windscherm van glas is die hinderlijke wind op uw terras verleden tijd, terwijl u nog wel van een vrij uitzicht kunt genieten. U zult zien dat u nog meer buiten zult genieten van uw terras. Bij GlasXL vindt u uiteenlopende mogelijkheden voor een glazen windscherm. De beglazing is gehard veiligheidsglas en in helder, gematteerd of in figuurglas leverbaar.

In de profielen en plaatsingssystemen is nog meer variatie denkbaar. Kiest u voor hardhouten staanders die een statement maken, gaat u voor een aluminium of kunststof frame in elke denkbare kleur of wilt u juist een scherm volledig van glas voor maximale transparantie? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hardhouten staanders
De staanders van de windschermen zijn gemaakt van duurzaam massief hardhout. Deze kunnen recht, haaks en in een schuine hoek geplaatst worden. Wilt u een doorgang het windscherm? Ook die maakt GlasXL van glas. Optioneel is zelfs een cilinderslot om de deur goed af te sluiten.

Alle kleuren
Door te kiezen voor een windscherm in kunststof, aluminium of rvs frame, kiest u voor een moderne en strakke vormgeving. Welke kleur zou u kiezen? Elke RAL kleur is leverbaar. Er zijn diverse breedte- en hoogtematen mogelijk, zodat er altijd een windscherm is die bij uw terras past.

Inspiratie

Vraag direct een offerte aan, en maak gebruik van onze uitgebreide service.

Glas XL

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor al uw glaswensen is er een oplossing. In de showroom vindt u volop inspiratie en in de eigen fabriek wordt elk glas voor u op maat gemaakt.

Kom langs in onze showroom en kijk wat er mogelijk is met glas! U kunt bij ons de hele week terecht voor vrijblijvend advies, wij adviseren u graag.