GLAZEN BALKONSCHERMEN

Van uw balkon is eenvoudig een beschutte plek te maken dankzij een glazen balkonscherm. Achter het glas zit u heerlijk afgeschermd van alle weersinvloeden en geniet u van het vrije uitzicht.

De glazen balkonschermen zijn een mooie oplossing om uw balkon af te schermen voor wind, regen en kou. U kunt nog vaker op uw balkon zitten en het hele jaar door genieten van het buitengevoel. Het balkon wordt een verlengstuk van uw woning.

Een glazen afscheiding op uw balkon zorgt voor extra isolatie van uw woning, zodat het energieverbruik omlaag gaat. Het glas werkt bovendien geluidswerend en verhoogt de veiligheid van uw balkon, zodat u nog geruster op uw balkon kunt genieten. Het enige dat u hoeft te doen, is af en toe de ramen zemen voor een strak uitzicht!

Eenvoudig gebruik
De balkonschermen bestaan uit panelen die via een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes in een speciaal systeem worden opgehangen. Doordat er geen staande profielen gebruikt worden, is het uitzicht altijd scherp. De panelen zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te verschuiven.

In eigen huis
Van voorbereiding tot montage: alles gebeurt bij GlasXL in eigen huis. De glazen panelen worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor elk maatwerk mogelijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren en uiteraard worden de panelen vakkundig geplaatst.

Inspiratie

Vraag direct een offerte aan, en maak gebruik van onze uitgebreide service.

Glas XL

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor al uw glaswensen is er een oplossing. In de showroom vindt u volop inspiratie en in de eigen fabriek wordt elk glas voor u op maat gemaakt.

Kom langs in onze showroom en kijk wat er mogelijk is met glas! U kunt bij ons de hele week terecht voor vrijblijvend advies, wij adviseren u graag.