GLAZEN PUIEN

Wilt u een maximaal transparante entree? Dan is een glazen pui voor u de oplossing. Door de grote transparantie valt een glazen pui nauwelijks op, maar zorgt het toch voor een fraai accent.

Met een pui van glas maakt u een uitnodigende winkelpui, een flexibel in te delen kantoor of een transparante entree. De maximale transparantie van een glazen pui maakt dat het past in iedere uitstraling. Of het nu een nieuwbouwpand is met een moderne uitstraling of een renovatieproject waarbij u de nadruk wilt leggen op het historische karakter.

Een glazen pui van GlasXL is slank en maximaal transparant. Een esthetische oplossing dus. De profielen en het beslag zijn zeer slank vormgegeven en worden waar mogelijk weggewerkt in de muur, vloer of plafond, zodat u alleen maar glas ziet. Voor een maximaal resultaat maakt GlasXL elke glazen pui volledig op maat.

Veiligheidsglas
De glazen puien en deuren van GlasXL worden standaard uitgevoerd in gehard glas. Dit veiligheidsglas valt bij een eventuele breuk in kleine korrels uit elkaar, waardoor de kans op ernstig letsel onmogelijk wordt. Voor extra veiligheid kunnen de puien ook worden uitgevoerd met gelaagd voorgespannen glas.

Brandwerende puien
Licht, transparantie en veiligheid zijn belangrijke aspecten bij het ontwerp van een gebouw. De brandwerende deuren en wanden combineren brandveiligheid en transparantie in één. Zo verliest u niets aan transparantie.

Inspiratie

Vraag direct een offerte aan, en maak gebruik van onze uitgebreide service,
of bezoek de website van 'Sunflex' voor een blik op het volledige assortiment.

Glas XL

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor al uw glaswensen is er een oplossing. In de showroom vindt u volop inspiratie en in de eigen fabriek wordt elk glas voor u op maat gemaakt.

Kom langs in onze showroom en kijk wat er mogelijk is met glas! U kunt bij ons de hele week terecht voor vrijblijvend advies, wij adviseren u graag.