SERRES

Met een glazen serre kunt u in elk seizoen ‘buiten’ zitten. Niet gek dus dat de serre snel aan terrein wint.

De glazen aanbouw zorgt voor een zonnige verlenging van uw huiskamer.

Met een glazen serre wint uw woning ruimte én zonlicht. Het is een lust voor het oog en een must voor als u meer woongenot uit uw woning wilt halen. De serre kan in vele gewenste vormen en maten uitgevoerd worden. GlasXL gaat graag samen met u aan de tekentafel.

Samen met u zoeken we naar de serre die het beste bij uw woonwensen past. GlasXL verzorgt de serre van a tot z. Van ontwerp tot oplevering. De serres zijn thermisch en akoestisch optimaal geïsoleerd, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Gunt u uzelf ook die luxe?

Alluminium serres
Al onze serres worden uitgevoerd in glas met aluminium profielen. Een solide materiaal dat in elke kleur en uitstraling toegepast kan worden. Het ‘basismodel’ serre wordt uitgevoerd een platdak, uiteraard ook van glas.

Bijzondere style
Voor elke woning ontwerpt GlasXL een passende serre. Een platdak met knik, een zadeldak met typische punt, een lessenaarsdak voor nog meer lichtinval of een uitgebreide serre in Victoriaanse stijl. Durft u te kiezen voor een bijzonder ontwerp?

Inspiratie

Vraag direct een offerte aan, en maak gebruik van onze uitgebreide service,
of bezoek de website van 'Sunflex' voor een blik op het volledige assortiment.

Glas XL

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor al uw glaswensen is er een oplossing. In de showroom vindt u volop inspiratie en in de eigen fabriek wordt elk glas voor u op maat gemaakt.

Kom langs in onze showroom en kijk wat er mogelijk is met glas! U kunt bij ons de hele week terecht voor vrijblijvend advies, wij adviseren u graag.