RAMEN EN GEVELS

Een raam is een vanzelfsprekende manier om glas in de gevel te gebruiken, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Van grote raampartijen tot een volledig glazen gevel. Het bepaalt de uitstraling van uw pand.

Het gebruik van glas en de manier waarop het toegepast is, geeft uw pand een bijzondere uitstraling. Gaat u voor eenvoudige maar mooie raampartijen of kiest u voor een groter oppervlakte van glas? Vooral bij kantoorgebouwen en winkels kunnen ramen en gevels van glas een bijzondere uitwerking hebben. Denk maar aan grote etalages waarin de producten tentoongesteld kunnen worden.

Voor een gevel die écht opvalt zijn er tal van trendy opties met glas. Het blijft namelijk niet beperkt tot transparant glas. Kies bijvoorbeeld voor UV-bestendig spiegelglas of gekleurde glasplaten. Daarmee kunt u spelen met kleurvlakken en een interessant mozaïekpatroon in het gevelontwerp integreren.

Bijzondere eigenschappen
De toepassingen van glas zijn eindeloos en de eigenschappen ook. Zo kiest u voor uw etalage voor ontspiegeld of anti-reflecterend glas, waarmee storende zonlicht weerkaatsing wordt vermeden. Klanten lopen uw etalage niet langer voorbij! Voor meer comfort is er glas met maximale thermische of akoestische isolatie, zonwerende inbraakwerend of zelfs zelfreinigende eigenschappen.

Op maat gemaakt
Wilt u meer informatie over de toepassingsmogelijkheden van glas voor uw ramen en gevels? GlasXL maakt gevelbeglazing op maat voor elk project en denkt graag met u mee. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Inspiratie

Vraag direct een offerte aan, en maak gebruik van onze uitgebreide service.

Glas XL

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor al uw glaswensen is er een oplossing. In de showroom vindt u volop inspiratie en in de eigen fabriek wordt elk glas voor u op maat gemaakt.

Kom langs in onze showroom en kijk wat er mogelijk is met glas! U kunt bij ons de hele week terecht voor vrijblijvend advies, wij adviseren u graag.