LIKE STEEL

Like Steel geeft een nieuwe en populaire mogelijkheid aan interieurglas. Deuren en wanden omkleed met een stoere en robuuste stalen uitstraling.

Met de opkomst van aluminium en kunststof kozijnen waren stalen kozijnen een tijdje ‘out of the picture’, maar inmiddels zijn deze unieke kozijnen, met hun robuuste uiterlijk, weer helemaal terug van weggeweest. 

Een echt stalen kozijn is fraai maar ook prijzig door de hoge productie- en afwerkkosten van het staal. GlasXL bedacht daarom de industriële deuren look: een luxe hardglazen deur, omkleed met zwart gecoate aluminium profielen. Een geweldige look-a-like van het industriële, stalen kozijn.

Voordelig maatwerk
De omkadering van de deur ligt vast maar u bepaalt de verdeling van de “stalen” profielen. Ontwerp zo uw eigen industriële pendeldeur en eventueel bijbehorende wand! Bijna niet van een echt stalen kozijn te onderscheiden en vriendelijk geprijsd. Zwart is het uitgangspunt maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur coating.

Enkele deur met zijpaneel

Vanaf €2325,-

Bekijken

Enkele deur met zijpanelen

Vanaf €2695,-

Bekijken

Dubbele deur met zijpanelen

Vanaf €4450,-

Bekijken

Afwijkende vorm

Prijs afhankelijk van werk

Bekijken

Dubbele schuifdeur

Vanaf €3975,-

Bekijken

Inspiratie

Vraag direct een offerte aan, en maak gebruik van onze uitgebreide service,
of bezoek de website van 'Likesteel' voor een blik op het volledige assortiment.

Glas XL

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor al uw glaswensen is er een oplossing. In de showroom vindt u volop inspiratie en in de eigen fabriek wordt elk glas voor u op maat gemaakt.

Kom langs in onze showroom en kijk wat er mogelijk is met glas! U kunt bij ons de hele week terecht voor vrijblijvend advies, wij adviseren u graag.