Blackline

Door middel van het toepassen van Blackline kunt gemakkelijk een stoere en robuuste uitstraling creëren in uw woning of kantoor.

Blackline is een merk wat valt onder GlasXL. Door middel van het toepassen van Blackline kunt gemakkelijk een stoere en robuuste uitstraling creëren in uw woning of kantoor. Om deze uitstraling te creëren maakt GlasXL gebruik van hoogwaardig gecoate aluminium profielen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan spiegels omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen maar ook aan balustrades en zelfs trapleuningen. De mogelijkheden zijn ongekend! 

Combineer onze Blackline producten met een Like Steel deur om de industriële uitstraling in uw woning of kantoor helemaal af te maken.

Inspiratie

Vraag direct een offerte aan, en maak gebruik van onze uitgebreide service

Glas XL

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor al uw glaswensen is er een oplossing. In de showroom vindt u volop inspiratie en in de eigen fabriek wordt elk glas voor u op maat gemaakt.

Kom langs in onze showroom en kijk wat er mogelijk is met glas! U kunt bij ons de hele week terecht voor vrijblijvend advies, wij adviseren u graag.